Snookerchick
Voor reserveringen bel 073 612 50 38

Nieuws | Dieze 1 verliest thuis van koploper in Eredivisie

Afgelopen zaterdag speelde InterConnect De Dieze 1 thuis in de Eredivisie snooker tegen de koploper Final Oud West 1. Waar vorig jaar nog met 6-3 werd gewonnen was het thuisvoordeel deze maal helaas niet voldoende om de Amsterdammers te temmen.

Joris verloor de openingswedstrijd tegen Ton Berkhout met 3-1 waarbij 3 black ball frames in het nadeel werden beslecht. Joris won daarna wel knap van Steve McGuinness, maar Lennon Starkey pakte weer een Amsterdams puntje mee. Martin Ruddy won wederom 2 goede partijen, alleen Ton Berkhout was te sterk voor de taaie Ruddy. De derde man, Nick Tielemans, bleef helaas puntloos.

InterConnect De Dieze 1 – Final Oud West 1: 3-6

Bekijk hier de actuele standen