Snookerchick
Voor reserveringen bel 073 612 50 38

Kalender | NK snooker 2010 in Den Bosch!

Voor het eerst in de geschiedenis vindt in het Snookercentrum De Dieze het NK snooker plaats! Volgens de KNBB is het een welverdiende primeur en wij zijn er trots op. Wij hopen dat Joris Maas en Martin Ruddy, momenteel respectievelijke 4e en 7e geplaatst op de nationale ranking en natuurlijk onze overige toppers Misja van Vonderen en Nick Tielemans en alle overige leden natuurlijk van het thuisvoordeel zullen profiteren.

Succes allemaal en wij hopen op veel publiek!

Misja, Chantal, Bart, Marissa en Kristel

Bron www.knbb.nl

Het snookerseizoen groeit weer naar zijn jaarlijkse hoogtepunten toe. Niet alleen kunnen we straks op televisie genieten van het WK in Sheffield, iedereen kan in eigen land zelf aan tafel voor het NK Snooker 2010 van de KNBB. De 24e editie alweer van de nationale kampioenschappen.

Het NK Snooker is traditiegetrouw hét evenement om de krachten te meten met alle andere ambitieuze heren, dames, senioren, junioren en koppels in Nederland. En of je nu een topper bent of een puur recreatieve speler, het NK is altijd weer die gezellige reünie die je niet mag missen.

Voorronden
We hopen iedereen massaal te mogen verwelkomen in het weekeinde van 24 en 25 april bij de voorronden voor de koppels en de heren in de vertrouwde zalen Hippo-Pot-Um-Us Hilversum, Jumbo SC Warmond of SC De Dieze Den Bosch. De senioren worden op 2 mei verwacht in De Snookerij Leiden of SC De Dieze. De dames en de junioren hoeven geen voorronden te spelen.

Hoofdtoernooi
In De Dieze te Den Bosch, waar al jaren met succes de InterConnect Dutch Open wordt gehouden, vindt in het pinksterweekeinde van 21 tot en met 24 mei ook het hoofdtoernooi van het NK 2010 plaats. Een welverdiende primeur. Behalve de beste 64 heren, 24 senioren, 16 koppels, plus de dames en de junioren, rekenen we daar ook op veel publiek bij het klapstuk van ons snookerseizoen.

Voor meer informatie over het NK Snooker 2010 zie het submenu ‘NK 2010′ links onder het hoofdmenu Snooker